Tips på snygga prisvärda studentklänningar

Våren och sommaren närmar sig med storsteg, lika väl så studenten för 99orna. Så kul för dom! Studenten är verkligen en dag man aldrig kommer att glömma. Just därför tänkte jag passa på att tipsa om några snygga vita klänningar som passar perfekt till studenten. Det är lite olika prisklasser och stylar, så här finns något för alla! Om ni inte köpt studentklänning ännu så är det hög tid att göra det nu innan alla dom snygga klänningarna är slut!
 
Fler studentklänningar, kostymer och jumpsuits hittar ni HÄR!
 
Klänningen nummer två här nedanför i collaget tycker jag verkligen är en superfin studentklänning, lite annorlunda med så stylish! Den tredje är också sjukt fin!! Och den första, såklart, att köpa en långärmad studentklänning kan vara smart då man aldrig vet hur vädret ser ut!
Klänning nr. 1 HÄR, nr. 2 HÄR, nr. 3 HÄR
 
Favoriten bland dessa vita klänningar är defininitivt nummer ett, sjukt elagant men fin och tidlös studentklänning! Tips!
Klänning nr. 1 HÄR, nr. 2 HÄR, nr. 3 HÄR
 
Hmm, vilken är min favoritklänning i detta collage..? Väldigt svårt faktiskt då jag tycker att alla skulle passa på studenten! Den första klänningen är lite bohemisk, den andra är verkligen en wow-klänning som tar plats och visar att "här-är-jag" och titta-på-mig", och den sista är bara jävligt snygg. De första är även på rea, goals!
 Klänning nr. 1 HÄR, nr. 2 HÄR, nr. 3 HÄR
 
Inlägget innehåller adlinks
studenten - studentklänningar