Koh Samui

26/11-1/12
 
På söndagen vid 13-tiden kom vi äntligen fram till vårt hostel som hette Sirin Boutiqe Hostel. Det var väldigt fräsht och fint, och låg norrut i Koh Samui där det var lugnt och skönt. Vi drog direkt till närmaste restaurang för lunch, återigen Phad Thai för min del, sedan gick vi till stranden och vilade lite där, även fast solen inte ville titta fram. På eftermiddagen passade jag på att ta en 25 minuters löptur och sedan fixade vi oss för middagen. 
 
 
Dagen efter tog vi oss en promenad till Big Buddha. Vi passade även på att köpa lite julklappar till familjen. Billigt och bra! Till lunch blev det återigen Phai Thai för min del (favoriten nr. 1 haha!!). Dagen var inte så mycket mer intressant. En löptur, sedan duscha, ut och äta och sedan kollade vi skräckfilm.
 
 
På tisdagen bytte vi hostel till Samui Hostel som låg närmare Chaweng Beach. Tips dedär när man reser, att inte boka samma ställe alla dagar, att man istället kanske kan prova två olika boenden om man ska stanna några dagar. Då lär man känna mer människor och man får se olika sidor av staden eller ön i vårat fall! Vi mötte hur som helst Courthey igen på detta hostel och det mycket därför vi ville byta boende också! Vi gick runt med henne ett tag och åt lunch, sen gick jag och Carro till stranden ett tag (utan sol haha).
På kvällen fixade vi till oss lite och gick för att möta upp några svenska killar, Martin, Tobias, Johan och Jesper som vi kom att hänga mycket med framöver. Vi drack lite öl, käkade mat och snackade, superkul!
 
 
Onsdagen var en regning dag och vad gör man då på en ö? Vi gick till Central Festival Mall för att kolla shopping, sen åt vi lunch och sen blev det en behövlig massage på det. Rätt chill men tråkigt. På kvällen festade vi ihop med killarna som var betydligt roligare! Dagen efter vaknade vi väldigt sent och var rätt så bakis. Vi åt lunch och sen gick vi tillbaka till hostlet och duschade och chillade innan en biokväll tillsammans med Martin och Tobias. Vi såg Jigsaw, fett läskigt att se skräckfilm på bio!!
 
Fredagen var en solig dag (äntligen!) så vi skyndade iväg till stranden efter vår härliga frukost från 7-eleven. Entusiasmen över solen gjorde dock att jag brände mig lite grann i ansiktet...
Dagens lunchställe blev lite lyxigare. Vi tog en taxi till The Jungle Club som ligger uppe i bergen så man ser över ön. Sååå härligt. Vi bokade bord och fick bra platser. Vi började med en shake och sedan tog vi båda två Massaman Curry med ris. Det var så himla gott alltihop! Rekomenderar att åka hit om ni ska till Koh Samui.
 
Koh Samui - Thailand