Koh Phangan

2/12-4/12
 
På lördag morgon tog vi färjan till Koh Phangan. Det var så soligt och fint att vi gick till Infinity Beach direkt efter att vi checkat in på vårt hostel som hette Love Station. Därefter blev det Phad Thai till lunch för endast 50 baht, alltså ca. 13 kr.
På söndagen var det inte lika fint väder så vi var ett gäng som hyrde moppar och åkte runt ön. Vi såg vattenfall, två stränder som vi solade på trots det regnade (what?) och så åt vi på en restuarang uppe i bergen. Fin utsikt även här!
Mot kvällen åkte vi tillbaka till Love Station, men stannde innan för att äta middag ihop. Sedan köpte vi allihopa fina Full Moon t-shirts, ett måste! Väl hemma på rummet fixade vi oss lite snabbt och sedan var partyt igång. Lyckat vet jag dock inte om det var. Både min och Carros plånböcker blev stulna och vi tappade bort allihopa på en gång när vi kom till stranden.... Vet ej hur vi lyckades.... 
 
Carros nyckel till rummet och skåpet försvann också så dagen efter var det bara att ta fram sågen HAHA! 
Efter lite lumch drog vi till stranden igen men blev inte där så länge p.g.a. äckliga små kryp som hoppade på oss :( Vi köpte godis och massa annat skit och kollade film istället. Bakisdag deleuxe.
 
 
Koh Phangan - Thailand