En helg i Stockholm

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Min helg i bilder! Jag åkte till Stockholm i torsdags för att tillbringa några dagar här hos Julia tillsammans med Isabelle. Inte varje dag man blir bjuden på militärbal!
På fredagen började vi dagen på stan för att kolla lite shopping samt äta lunch. Det var rätt så kallt, men annars var det toppen! Vi tog en varsin sallad på Reload Superfood Bar och shit så gott det var, rekomenderar! 
På eftermiddagen blev jag upphämtad för att gå och äta middag med dom utländska kadetterna, väldigt trevligt trots lite småproblem med att förstå norska haha. Efter middagen gick vi vidare till Mezzen där festen pågick till sent. Väldigt kul!
Lördagsförmiddagen gick åt på att förbereda för balen. Vi hann knappt med att äta lunch eftersom schemat var så tight. Efter lite mingel och champagne gick vi in till Karlberg slott för att börja balen. Där blev det mer mingel och champagne och därefter middag med bra tal och god mat och dryck. Sedan var det fyrverkerier och dans. Klockan 4 var jag hemma så kvällen var minst sagt lång, mina fötter var heeelt slut! 
Idag har det inte hänt så mycket, jag packade ihop alla mina grejer och sen var vi på en härlig brunch. Blev även en fin promenad till en 4H-gård där vi kelade men lite djur innan vi gick tillbaka. Sedan var det bara för mig att göra mig iordning och åka in till stan. Hann även gå in och köpa lite fika innan bussen. Så gött, cravat denna så länge!