Dagen före midsommar

(null)

Idag är det dagen före midsommar och jag är så trött just nu haha. Jag jobbar på i stort sett varje dag och nu känner jag hur trött jag är, tur man är ledig på söndag i alla fall! Men man ska inte klaga, jag vill ju jobba och tar på mig allt jag får.
Imorgon ska jag hur som helst upp innan kl. 6 för att öppna butiken, sedan blir det att byta om lite snabbt för att åka på midsommarfirande i Växbo. Hoppas jag hinner mer till Trolldalen innnan vi åker till mormor och morfar, skulle vara kul! Nu ska jag bara ta fram lite kläder och sånt för morgondagen. Godnatt på er!

VM-boxen Testagram

 
Snart är det VM och såklart har Testagram gjort en VM-box perfekt för oss som sitter i TV-soffan! I boxen finns allt som behövs - massa snacks och dryck, mums! Perfekt att starta grillen och sen ha en härlig kväll med härligt folk. Nu har jag fyllt kylen och skafferiet med allt detta gott och jag tror alla i familjen har fått grejer dom vill ha vilket är superbra!
 
Boxen innehåller; mjukost, alkoholfri öl, chips + dipp, grillmarinad, sportbollar, proteinbars, ballonger, cola, tunnbrödchips, trocadero, asiatiskt fond, choklad, annan alkoholfri dryck samt mina godis "vinnarskallar" från Bubs - hur kul! Kolla in Testagram HÄR!
 
 
Jag har fått prova boxen i samarbete med Testagram

Snygg outfit till midsommar

Blommiga kostymbyxor här, vit topp här, vita tassle skor här, röd baddräkt här, guldiga knot örhängen här, hjärthalsband här och nagellack här
 
Tips: Handla genom denna länk och få 100kr välkomsbonus + 4% tillbaka på köpet!
 
Nu är det juni månad och vädret är på topp, vilket betyder att sommaren äntligen är här! Kom in på att kolla lite kläder och hittade en hel del snyggt faktiskt och tänkte därför dela med mig här på bloggen! Passar bra på midsommar kanske?
Något jag skulle vilja införskaffa mig är en röd baddräkt att strosa runt i, denna tyckte jag var enkel och snygg. Väldigt bra färg också! Skorna är nästan ett måste till, hur söta?! På kvällen byter man lätt om till ett par byxor och en snygg topp, sen lite smycken och ett fräsch nagellack så har man hittat rätt.
 
Vill ni kika på ännu mera snygga kläder till sommaren skulle jag rekomendera er att kika in HÄR! Känner själv att jag måste beställa nytt nu haha! 😁
 
Innehåller adlinks
midsommar - outfit