Sydney, Australien

När man ändå är ute och reser måste man självklart passa på att hälsa på "hemma" som Carro och jag sa. Vi åkte såklart till Sydney, men denna gång bodde vi i centrala Sydney, och inte vid Bondi Junction som jag är van vid, eller Bondi Beach som Carro är van vid. Först kände vi oss alldeles lost, men efter de 2,5 veckorna vi spenderade på Maze Backpacker Hostel på Pitt Street hände vi att vi faktsikt gillar själva staden allt mer. Dock är Bondi Junction nog nummer 1 fortfarande!
 
9/10-17 - 24/10-17
 
Första dagen, måndagen, kom vi fram vid 11-tiden. Vi checkade in på vårt hostel, bytte om och tog oss direkt ner mot Bondi Junction, därifrån gick vi till Bondi Beach. UNDERBART! ♥ Vi solade lite och njöt av att vara tillbaka innan vi mot eftermiddagen åkte tillbaka till stan och åt gratis korv på hostlet haha.
 
 
Tisdagen träffade vi Matilda, Sandra, Maja och Julia på en brunch. Det blev en god laxsallad med avocado. 
Vi satt och pratade i någon timme och sedan gick jag, Carro och Maja runt på Westfield och kollade affärer + handlade mat.
 
Ondagen gick jag och Carro runt i Sydney hela dagen. Vi shoppade lite, gick till Opera-huset och Botanical Garden. Sedan gick vi tillbaka och fixade oss för fest på Beach Road! Vi hade förfest hos Maja, en rolig kväll som man ej glömmer.
 
Bakisdagen efter spenderade vi med gänget vid Watson's Bay. En fint område och en härlig strand som man absolut måste besöka om man är i Sydney.
 
Fredagens kvällsgym på Fitness First i Bondi Junction. Lagom fin utsikt va?
 
Varför köpte jag ej denna mysiga tröja från Billabong??
 
Söndagar = 2,5 dollar för alla resor med kollektivtrafiken och färjor, något alla utnyttjar till fullo. Jag och Carro passade på att åka till Manly. Jag gick en walk och kollade en lookout, sedan träffade vi Rebecca och Ebba som vi träffade på vårt hostel, sedan tog vi en fika på Fika Swedish Kitchen. På kvällen var det utgång som gällde, denna gång på Sash. Kvällens förfest var i Hyde Park, standard backpackers. En väldigt kul kväll även denna! 
 
Sov inte mycket denna natt, men vad gör det när man kan spendera dagen på Bondi Beach? Där hängde vi hela förmiddagen och på kvällen träffade jag upp Sandra och Matilda för att äta på älskade GoodTime Burgers! Bästa burgarna i hela världen!! 
 
 
17/10, tisdag och Sandras 20-årsdag! Jag startade dagen med gym och att göra matlådor och sen träffade jag Maja och Julia i Waverly Park. Mot eftermiddagen åkte vi till Sandra och Matilda i Randwich för födelsedagsmiddag. Väldigt mysig kväll med härliga människor!
 
 
Onsdag innebär utgång på Beach Road, såklart hehe. Innan vi åkte på förfest hos Maja lagade vi middag (TACOS!!) med fina Alma och Jonna som vi lärde känna på hostlet. Supermysigt, och fram för allt gott! Även denna kväll blev oförglömlig. Dagen efter spederades på Bondi Beach och vi käkade på Moo Burgers för att säga hejdå till Maja som skulle dra till sin farm igen.
 
Lördag, morgonlöp i fina Hyde Park och sedan tog jag och Carro oss ner till Bondi för att gå coastal walken till Coogee. Lite regn och blås bjöds det på men det hindrade inte oss! När vi kom tillbaka till hostel gjorde vi oss i ordning för att gå på konsert, inga mindre än The Chainsmokers!! Sandra och Matilda mötte upp oss utanför Coles, sedan köpte vi med oss vin och tog tåget till Olympic Stadium. Väl där köpte vi oss pizza från Dominos och drack vårt vin innan vi gick in. Vi hade en sjukt kul kväll, och nu har man insett hur många bra låtar The Chainsmokers faktiskt har!
 
Söndagen dagen efter träffade vi Matilda och Sandra vid Pitt St., och vi kollade in Chinese Garden och Friendship och på kvällen gjorde jag något jag verkligen inte brukar göra - gick på en date!! Bra dag!
 
 
En date blev två, jag fick se Royal National Park. Bada vid vattenfall och se underbara vyer - finns något bättre? Kvällen avslutades med tjejerna på Society Pizza för pizzabuffé. Rekomenderar, sjukt gott är det! Matkoman satt dock i flera dagar efteråt haha.
 
 
Sista dagen i Sydney :( Jag packade, checkade ut och gick en promenad i Hyde Park. Kollade också in lite shopping, men köpte inget. Tog en promenad till Sydney Harbour och åt en matlåda (haha backpacker) i parken. Njöt som bara den. Sedan kom Carro och vi åt en gammal favorit Sundae-glass utblickandes över harbourn och operahuset. Sedan var det bara att åka tillbaka, hämta väskorna och sätta sig i en Uber till flygplatsen.
 
Lena

Nu vill jag ju bara slänga mig på första bästa flygplan dit ju, jättefina bilder! :D

Svar: Åh tack!!
Moa Örnberg

Sandra

Bästa veckorna, saaaknar!! ❤️❤️

Svar: ❤️❤️❤️
Moa Örnberg