Sihanoukville, Kambodja

21/11
 
Wow, jag känner mig så duktig som stavade rätt på Sihanoukville, en hamnstad södra Kambodja. Hit åkte vi och stannade en natt efter Koh Rong. Vi tog bara något billigt hostel så det blev Monkey Republic Hostel som vi var nöjda över! Eftersom vi åkte på morgonen och det är rätt så nära från Koh Rong till Sihanoukville så var vi framme vid lunchtid. Jag passade på att gå till stranden på en gång, Carro gick ock tog en lunch något som jag skippade pga väldigt ont i magen... Kunde typ inte äta på flera dagar. :-)
Hur som helst så tog jag en pedikyr & manikyr på stranden som ni ser nedan, haha. Kändes lite ofräsht men denna kvinna var så på mig så jag kände mig lite tvungen haha. Det blev fint i alla fall!
På kvällen åt vi middag tillsammns med en tjej från vårt hostel. Vi åt på ett ställe vid stranden, supermysigt att sitta där, se elddans och äta vid vattnet. Jag ett rätt som heter vegetarisk Amok med ris som blev en favorit för mig i Kambodja!
Kvällen avslutades rätt tidigt. Vi gick tillbaka till hostlet efter att ha suttit på standen. Kollade på Temptation Island och sov rätt tidigt.
 
kambodja - sihanoukville