Phnom Penh

22/11-24/11
 
Efter en bussresa på sex timmar kom vi fram till Phnom Penh till lunch. Vi checkade in på Eighty 8 Backpacker Hostel (rekomenderas!). Tog en lunch (Amok igen), sen ville jag göra något och Carro stanna på hostlet, så jag gick ut med en karta och en podd i öronen för att upptäcka lite. Jag gick till ett mall, sedan den kända marknaden där jag köpte två fina klänningar för en billig peng!
 
 
Frukosten på vårt hostel var riktigt bra! Här ser ni min frukost med mackor, grönsaker, frukt, te och stekt ägg med champinjoner. Gott och mättande! Efter frullen åkte vi till Killing Fields och fängelset S-21. Mindre roligt, men otroligt viktigt och lärorikt. De röda Khemerna och Pol Pot som ledde landet under den tiden mördare sitt eget folk på sjuka grunder, t.ex. p.g.a för mjuka händer eller för högt utbildad. Detta fick mig att tänka mycket på livet och döden, vad som verkligen är viktigt osv. 
 
 
På fredagen skulle vi flyga vidare till Bangkok, men inte förrens sent på kvällen (22:30), vilket innebar att vi hade en hel dag på oss att göra något skoj. Vi chillade mest hela förmiddagen dock. Vi gick och såg några tempel, gick till marknaden och köpte lite grejer och köpte pizza till middag (som tyvärr var äcklig....).
 
kambodja