Nha Trang och Hoi An

Efter Dalat åkte vi buss till Nha Trang men jag har inga bilder sparade därifrån hehe, men det  var inget speciellt att ta kort på heller! Vi kom fram tidigt och checkade in på Mojzo Hostel, men vi kunde inte få rummet än så det blev att gå ner till stranden. Sol och bad hade vi saknat efter kylan i Dalat. På kvällen åt vi "familjemiddag" med vårt hostel. Det var så god mat!
Dagen efter åkte vi till ett Mud Spa tillsammans med Josefin och Elin som vi träffade på frukosten, haha ja man blir allt social när man reser! Vi badade i lera, i hot springs osv. Perfekt dag att spendera där när det ändå regnade! Vi åkte tillbaka till eftermiddagen och sen på kvällen åkte vi nattbuss till Hoi An. Vi passerade "stormen" som gick söderut, men det var ingenting i alla fall vi märkte av. När vi kom fram regnade det dock väldigt mycket. Vi checkade in på Sunflower Hotel och åt frukostbuffé där innan vi åkte till Gamla Stan och kollade runt. 
Resterade dagarna i Hoi An blev inte roligare än så. Det bara regnade på hela dagarna och det blev så stora översvämningar att allt blev inställt. Det vi gjorde då var att dricka alkohol, festa och äta mat haha. När vi äntligen kom därifrån (vilket blev med inrikesflyg) så var vi så glada. Man blir uttråkad av att inte kunna göra något, att vara fast på ett hostel. Tråkigt att det blev såhär, men vad finns att göra?
 
Bild på en av gatorna i Hoi An:
 
 
vietnam
My

Åh vad härligt :D