Mui Ne

Lördagsmorgonen spenderades på en buss till Mui Ne. Vi var lite vilsna eftersom vi aldrig åkt buss någonstans förr, så vi blev lite häpna när vi fick se dessa sängbussar. Efter Vietnam, Kambodja och Thailand är vi nu experter på längre bussresor, så tveka ej att fråga oss om ni har frågor haha!
När vi kom från vid lunchtid checkade vi in på på Mui Ne Hills Budget Hostel (rekomenderas!! 16kr/natten men fräsht och tre pooler?!), sedan åt vi lunch och gick till stranden.
 
 
Vaknade 3:30 på söndagsmorgonen för att åka på en tour med vårt hostel. Inte var man så pigg då inte, men värt det var det absolut! Vi åkte till White Sand Dunes, Fairy Stram, Fishing Village och Red Sand Dunes så vi hann se mycket! Klockan 8:45 var vi tillbaka på hostlet, vilken effektiv dag alltså haha! Då åt vi frukost och la oss vi poolen. Det var en riktigt varm dag, svetten bara rann! 
När vi blev hungriga igen gick vi ner mot mainstreet för att äta lunch, sedan gick vi och bokade buss och därefter till stranden. Sedan blev det en massage innan middag!