Halong Bay

Bland det roligaste vi gjorde i Vietnam var när vi åkte till Halong Bay med Oasis Party Cruise. Vi blev hämtade på vårt hostel på morgonen och sedan transporterade i en minibuss till hamnen. Det var trångt och tog ett tag, men vår guide höll humöret uppe och höll på berätta massa skämt som ingen förstod haha. När vi kom fram till båten bytte vi om och gjorde oss redo för att paddla kayak. Miljön var så vacker att jag inte visste vad jag skulle ta mig till. Och kolla bara på rummet? Denna 5-stjärninga båten var verkligen ingenting att klaga på.
Efter kayaken hade vi lite fritid så vi började dra igång festen och innan middagen körde vi även ölyoga. Höll på dö, vi skrattade sååå mycket! Därefter gjorde vi i ordning oss, åt middagsbuffé och partade hela natten.
Morgonen efter transporterade vi till Freedom Island, en privat ö som bara vi på båten hade tillgång till! Där spenderade vi en dag och solade och badade. Kvällen bjöd på en lugnare partykväll eftersom dom flesta mådde dåligt från dagen innan haha. Men jag hade kul. Kollade in den fina stjärnhimmeln, fiskade krabbor med Thomas och en local. Så mysigt!
Dagen efter åkte vi tillbaka till båten, solade på soldäcket, lärde oss laga vårrullar och åt lunch, sedan tillbaka till minibussen och Hanoi. Rekomenderar alla att åka hit!!
 
halong bay - vietnam