Få ersättning för försenade eller inställda flyg

Jag som rest en hel del vet mycket väl att det ofta kan krångla när det gäller själva transporteringsbiten. Jag har hört många skräckexempel och jag själv varit med om försenade flyg, inställda bussar osv. Men man kan ju inte direkt sätta sig i cockpiten för att försöka flyga hem själv haha. Ett bolag där det är vanligt med förseningar och inställda flyg är Norweigan, speciellt när man reser till och från Thailand. Också hört en del om AirAsia, som jag själv upplevt förseningar med.
 
 
Vid försening, ombokning, ett missat byte eller ett inställt flyg kan man kräva ersättning, men det är svårt att hålla koll på sina rättigheter och det tar ofta tid, flera timmar eller dagar, om man ska försöka klaga på sin egen hand. Som tur är kan man få hjälp med detta! Företaget Flightright har expertet inom området och slåss för dina rättigheter som flygpassagerare. Flightright tar hand om flygbolagen och deras ursäkter samt pappersarbetet. Om det skulle behövas representerar som dig i domstol för att för att skydda dina rättigheter. Det som är bra är att det är kostnadsfritt att använda sig av deras erstättningskalkyl och man kan kräva ersättning för flygresor för upp till tio år senare, hur bra?! Du kan få upp till 600 euro tillbaka, pengar som du annars kanske inte fått. Superbra enligt mig! Vid vunnet mål får man sina pengar direkt (avdrag 29,75 % provision) och om Flightright mot förmodan inte skulle lyckas med ditt krav så kostar det dig ingenting.
 
Själv upplever jag en stor stressfaktor när jag behöver överklaga saker på min egna hand, och att behöva sitta i telefonen i flera timmar (eller maila fram och tillbaka) med en dryg kundtjänst som bara är öppen vissa timmar på dygnet, är tid som jag gärna lägger på att göra andra roligare saker. Det är viktigt att komma ihåg att dina rättigheter är värda pengar. Låt inte flygbolagen vinna över dina pengar, våga skaffa hjälp och stå upp för dina rättigheter som flygpassagerare!
  
 I samarbete med Flightright