Dalat

Dalat var nästa destination på resan i Vietnam. En stad som ligger bland bergen, så vägen dit var väldigt krokig, men fin! Vi åkte förbi regnskog och vattenfall och fick se många fina vyer.
Väl framme (efter lite problem med bussen osv) checkade vi in på Mr. Peace Backpacker's House. Världens gulligaste familj som håller i detta boende. Rekomenderar verkligen 100%!! Det var lite kallare än vad vi trodde, så det blev bara att sätta på byxor och jacka direkt. Sedan gick vi och kollade in Crazy House och sedan Flower Garden.
 
 
Tisdagen bjöd på ännu en scooter tour, men denna ej en med fokus på mat, utan på att se Dalat. Vi började med att åka till en syrsfarm som var hur jäkla äckligt som helst... Behöver inte ens säga mer, ucsh vad jag och Carro fick panik när vi hörde och såg hur dom kröp runt! Carro åt till och med en?! Haha och jag har detta på film...
 
 
Vi såg även hur man gjorde "Weasel Coffee", alltså kaffe gjort av vesselbajs ( :)? ). Det var dock hemskt att se dom söta vesslorna i bur så inga bilder där. 
Bilderna nedan är från hur man gör risvin, och no no detta är ej vin enligt mig, snarare starksprit! Hua vad det var äckligt.
 
 
Elephant Waterfall! Ganska jobbigt att ta sig dit på grund av dåliga räcken och spöregn, men det var mäktigt att se när man väl var framme!
 
 
Pongour Waterfall! När jag och Carro åt lunch här träffade vi på ett skönt gäng som bjöd med oss på Halloweenfest. Folk är allt för sociala när dom reser alltstå! :D Så mot kvällen åkte vi till dom och festade, kul kväll!
 
 
Happy Buddha! Denna munk ville att vi skulle ta kort tillsammans haha!
 
 
Nästa morgon åkte jag på en aktivitet. Dalat Adventure Tours Canyoning hette den. Rekomenderar starkt för alla som gillar äventyr och adrenalin. Detta är bland det roligaste jag gjort i mitt liv. Här kände man verkligen att man levde! Jag klarade saker jag aldrig trodde jag skulle klara, saker man ser på tv som bara galningar gör. But I did it!! Jag hoppade från en klippa, klättrade ner för bergsklippor, badade i vattenfall och gjorde water sliding ner från ett litet fall. Jag infogar videon!
 
vietnam