From this week

(null)
(null)
(null)
(null)

Veckan börjades med gymmet, äntligen kunde jag åka dit! Körde lite lätt till att börja med men redan på tisdag kände jag att jag kunde ta i!
I torsdags åkte jag även ner till Gävle för att hämta pjäxor och skidor som jag beställde till Stadium. Dom var perfekta, längtar tills jag kan använda dom i backen! Det var lite mysigt att gå runt på stan själv faktiskt. Tog det lugnt, kollade i de butiker jag ville, provade kläder och åt lunch på Gallerian Nian på mitt favoritställe medan jag lyssnade på podd. Sedan var det bara att ta tåget hem igen och byta om till arbetskläder för att jobba till stängning. 
Fredag morgon startade jag med ett Core-pass innan jobbet. Sedan åkte jag hem, åt sen middag och kollade på Talang med mamma och pappa. 
Och idag har jag chillat hemma mest, fast har rört på mig ändå. Tog en långpromenad på morgonen, och körde lite hemmaträning när jag kom hem. Sedan har jag kollat film, läst bok och ätit!

Fettisdagen

(null)

(null)

Hej på er! Här ligger jag i soffan och har inte gjort så mycket annat än just det sen söndags. Jag har nämligen åkt på Vebruaris förskylning som många andra. Jag har fortfarande feber och hoppas innerligt att detta är sista dagen jag behöver hålla mig hemma. Mamma håller mig sällskap här hemma med sin förskylning också.
När pappa kom hem från jobbet hade han med sig semlor till oss i alla fall, dagens höjdpunkt haha. Nu ska jag ta mig lite te och kolla film igen. Goals yaas

8/2

(null)
(null)

Här sitter jag framför tvn och myser med te och film innan jag ska gå iväg till jobbet om drygt en timma. Körde ett spinningpass vid tolv och är alldeles slut efter det, så jag somnar nog gott när jag väl kommer hem ikväll!
Imorgon blir det ett gympass eller gruppass, inte riktigt bestämt mig än. Efter ska jag farmor som jag inte hann innan, samt Ella för att följa med på hennes systemetdebut. Det blir kul!