Bangkok - Sista dagarna på resan/tatuerade mig

17/12-17 - 20/12-17
 
På söndagen drog vi oss vidare till Bangkok med färja och minivan. Vi bokade ett asnice hotell som hette Travelodge Sukhumvit 11 som vi var så nöjda med! Du kan boka HÄR! Jag passade på att gå till gymmet direkt vi kom dit och sen var det bara att gå och lägga sig.
 
På morgonen gick jag tillbaks till gymmet för att köra lite armar och efter det gick jag och Carro ner till frukostbuffén som var helt amazing, bästa på denna resa helt klart. Tog inga bilder förutom på Snap tror jag... synd!
Efter frukosten gick vi till hotellets roof top för spendera förmiddagen med att sola och bada. När vi blev hungriga gick vi tillbaka till vårt rum för att duscha och fixa oss, sen tog vi en Grab till Bangkoks kända shoppingcenter MBK. Vi började med att äta vid ett food court, sedan gick vi runt i flera timmar för att shoppa! Jag passade även på att göra ögonfransar (för endast 700 baht) som jag blev väldigt nöjd med. Mot kvällen åkte vi hem, jag med väldigt många kassar, och så hade vi en myskväll med film och gotta.
 
Dag två såg ungefär likadan ut, jag körde ett benpass på morgonen, sedan blev det frukostbuffé, sola/bada på hotellets roof top, sedan fixa sig för att åka och äta lunch. Dock åkte vi inte till MBK på direkten, utan till en tatueringsstudio såkallad Bangkok Ink Studio. Vi tog en lunch i närheten och sen gick vi tillbaka för att prata med grabbarna på studion. Sen så slog jag till och tatuerade mig!! Jag blev sjukt nervös att det skulle göra ont, inte bli bra osv, men det gick jättebra och jag blev så nöjd. Jag tatuerade mig över armbågen, texten "live your life". Något jag försöker leva efter och som fungerar som en bra påminnelse när jag ibland grubblar över saker och ting. Så nöjd!
Efter detta (som tog typ 5 min) åkte vi tillbaka till MBK för ännu mer shopping. Sen köpte vi lite godis, nudlar och sånt för en kombinerad mys- och packkväll på hotellet. Jag hade handlat så mycket att jag helst seriöst inte kunde få ner allt, Carro fick ta några grejer för att jag skulle kunna stänga ryggsäcken... Ops :)
På onsdag morgon åkte vi till flygplatsen och på kvällen kom vi till kalla Stockholm! I bilen fanns godis, ProPud, Nocco och julmust, så mysigt. Jag minns att jag var så fascinerad över snön, och över hur kallt det var hemma i Växbo. Tror jag var hemma vid 21 på kvällen och då blev jag mottagen med tacos, så gott! Att sova i sin egna säng efter 3,5 månad kändes konstigt, men såklart bra ändå. Carro saknades bara haha.
 
 
Innehåller värvingslänk
Bangkok - Thailand