SPRING

(null) 
(null) 
(null)

Hur underbart har inte vädret varit på sistone då? Helt amazing! Jag har passat på att gå på promenader när jag haft lunchrast på jobbet och försökt samla på min så mycket D-vitamin som möjligt. Igår satt jag även ute och solade i bikini och det var så skönt! Våren är helt underbar! 

Ett album som går på repeat just nu:


21 år

Jag har tyvärr inte bloggat på ett tag av någon anledning (förmodligen för att jag varken haft några bilder att ladda upp eller något intressant att skriva om haha), men now I'll try my best again! Torsdag förra veckan, den tolfte för att vara exakt, var min födelsedag. Jag jobbade denna dag på förskola så det blev en snabb presentöppning innan jag drog iväg. Sedan jobbade jag till 16:30, men jag klagar inte! Det var strålande fint och alla var glada. Jag tog mig en promenad på lunchen och njöööt.
När jag kom hem hjäpte jag mamma att duka och fixa det sista innan släkten skulle komma. Det bjöds på vegetarisk enchiladas som alla gillade, samt min favorit - blåbärspaj! Jag hade en grym kväll med god mat, bra sällskap och jag fick fina presenter också! En massa (!!) bra till framtida flytten, nu är det fullt i skåpen haha...
 
 

Solglasögonmåste - Céline New Audrey

Jag bloggade om dom för tre år sedan och idag gör jag det igen. Vet inte varför jag inte bara köper, när jag ändå vill ha något? Okej jag vet väl ändå svaret, jo för att det är mycket pengar, men ändå. Bättre att köpa något dyrare som man verkligen vill ha istället för en massa skit, eller hur? 
Det är solglasögonen från Céline jag pratar om.dock var jag lite inne på modellen Audrey förut, men nu är jag lite mer inne på New Audrey, som är något större i modellen. Dessa kommer förmodligen bli mitt nästa köp! 😍💕
 
Finns att köpa HÄR!
 
Innehåller adlink
 
Céline