Mer från Canggu/trafikkaoset

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
12-13/9

Fler bilder de två sista dagarna i Canggu innan vi åkte till Gili! Ser ni den goda (och faktiskt billiga!) maten? Salladen var vegansk och innehöll bland annat tempe, nötter och äpple, så god.. och fin!
Ni ser även bild på min goda frukost dagen vi skulle åka vidare. Jag och Carro fick bokstavligt talat kasta i maten och power walka hem för att checka ut och hinna med vår skjuts haha! Men vi hann!
Resan till hamnen var dock fruktansvärd, den kommer jag aldrig glömma. Trafiken är som sagt kaotisk i Bali och det fick vi verkligen känna på. Mopeder och hundar överallt. Och vad händer? Jo, vår taxichaufför KÖR PÅ EN STACKARS HUND!?!? Jag såg inte själva smällen men hörde ett gnäll och kände att bilen guppade till, så jag trodde att ni fick punktering först. Carro och chauffören skriker dock till i chock. Sen kollar jag bak och sen en hund på vägen. Chocken. Så hemskt, men vår chaufför blir tillsagd av en annan bil att åka vidare, utan att se hur varken hund eller ägare mådde. Och vi satt i chock.