Gili Trawangan dag 1 & 2

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
13-14/9 

När vi äntligen nådde ön Gili Trawangan i Lombok var klockan eftermiddag och det var i princip bara att leta ett hostel så vi kunde länna våra väskor någonstans. Vi valde att bo på M Box som jag skulle säga mer var som ett hotell än ett hotel. Superfräscht verkligen!
Efter detta gick vi till Gili Divers där jag bokade min Open Water Course, alltså dykarcertifikat. Äntligen säger jag bara! Velat ta detta sedan mitt första dyk i Barriärrevet. 
Dag två på Gili började jag ta dykarcertifikat, så det var bara tillbaka till skolbänken som gällde. Men vad gör det när man träffade härligaste svenskarna Karolina och Loc-yee (och senare Matilda). Bästa dom gjorde kursen superrolig!
Efter en lååång dag på Gili Divers med filmteori, vanlig teori och sedan poolövningar så var jag trött och hungrig. Carro och jag gick runt och letade en bra resturang och hittade en vid stranden. Jag provade Gado Gado, en vegetarisk rätt med ris, grönsaker, tofu och jordnötssås. Väldigt gott och mättande! Sen ett plus att man ofta får räkchips till den lokala maten!
Efter att ha frossat mat gick vi och tog oss en välförtjänt massage. Härlig start på Gili!