GILI T

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Bildbomb från Gili! Under tiden vi var där (8 dagar) hann jag ta dykarcerifikat, bli sängliggande på grund av sjuk, samt festa, få härliga nya vänner, äta massa gott och såklart bada typ hela tiden! Gili T är att rekommendera! 

Gili Trawangan dag 1 & 2

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
13-14/9 

När vi äntligen nådde ön Gili Trawangan i Lombok var klockan eftermiddag och det var i princip bara att leta ett hostel så vi kunde länna våra väskor någonstans. Vi valde att bo på M Box som jag skulle säga mer var som ett hotell än ett hotel. Superfräscht verkligen!
Efter detta gick vi till Gili Divers där jag bokade min Open Water Course, alltså dykarcertifikat. Äntligen säger jag bara! Velat ta detta sedan mitt första dyk i Barriärrevet. 
Dag två på Gili började jag ta dykarcertifikat, så det var bara tillbaka till skolbänken som gällde. Men vad gör det när man träffade härligaste svenskarna Karolina och Loc-yee (och senare Matilda). Bästa dom gjorde kursen superrolig!
Efter en lååång dag på Gili Divers med filmteori, vanlig teori och sedan poolövningar så var jag trött och hungrig. Carro och jag gick runt och letade en bra resturang och hittade en vid stranden. Jag provade Gado Gado, en vegetarisk rätt med ris, grönsaker, tofu och jordnötssås. Väldigt gott och mättande! Sen ett plus att man ofta får räkchips till den lokala maten!
Efter att ha frossat mat gick vi och tog oss en välförtjänt massage. Härlig start på Gili!


Mer från Canggu/trafikkaoset

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
12-13/9

Fler bilder de två sista dagarna i Canggu innan vi åkte till Gili! Ser ni den goda (och faktiskt billiga!) maten? Salladen var vegansk och innehöll bland annat tempe, nötter och äpple, så god.. och fin!
Ni ser även bild på min goda frukost dagen vi skulle åka vidare. Jag och Carro fick bokstavligt talat kasta i maten och power walka hem för att checka ut och hinna med vår skjuts haha! Men vi hann!
Resan till hamnen var dock fruktansvärd, den kommer jag aldrig glömma. Trafiken är som sagt kaotisk i Bali och det fick vi verkligen känna på. Mopeder och hundar överallt. Och vad händer? Jo, vår taxichaufför KÖR PÅ EN STACKARS HUND!?!? Jag såg inte själva smällen men hörde ett gnäll och kände att bilen guppade till, så jag trodde att ni fick punktering först. Carro och chauffören skriker dock till i chock. Sen kollar jag bak och sen en hund på vägen. Chocken. Så hemskt, men vår chaufför blir tillsagd av en annan bil att åka vidare, utan att se hur varken hund eller ägare mådde. Och vi satt i chock.