Seminyak

Insåg nu att jag inte har så många bilder från Seminyak haha? Oklart varför!
Vi bodde hur som helst på Capsule New Seminyak Hostel som var ett fint hostel med pool och mycket party. Vi festade första dagen vilken var väldigt kul. En kväll man kommer minnas haha!
Dagen efter gjorde jag och Carro fransförlänging som vi båda blev riktigt nöjda med! Ca. 300kr är inte fy skam! Därefter gjorde jag även en pedikyr med fin blå färg som kostade ca. 45 kr.

Lördagen chillade vi mest, hängde vid poolen där vi solade och badade fram till lunch, sedan gick vi och köpte snacks till flyget innan vi tog en Uber till Kuta. Där shoppade vi en massa (ingen förstår vår lycka när vi såg H&M!!). Middagen blev på Pizza Hur, första gången jag provade ostkant. Sjukt gott men otroligt mättande! Jag var mätt hela kvällen och även dagen efter haha!
Första oktober flög vi från Bali vidare till KL sedan Langkawi. Carro var lite trött haha!

29/9-1/10 (null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Ubud

Vi bodde som sagt på en underbart homestay i Ubud som hette Pondok Permata Homestay, rekommenderar verkligen. Vi fick en väldigt god frukost som bestod av pannkakor med banan och sen massa frukt och te, kaffe och vatten. Sedan bar det av på utflykt med chefens son!
(null)

Vi stannade först vid ett vattenfall där vi även badade och tog massa kort. Det blev även lite shopping för Carro. 
(null)         
(null)         
(null)         
(null)         
(null)
(null)         
(null)

Stopp nummer två var ett tempel, som faktiskt var sjukt tråkigt. Inte särskilt fint var det heller haha, förutom vid en dörr vi hittade, dem var superfin! Här åt vi även lunch, man blir ju hungrig av att åka så mycket bil haha.
(null)         
(null)         
(null)
(null)         
(null)         
(null)
(null)         
(null)

Efter lunchen åkte vi vidare till dom kända risfälten. Otroligt grönt och fint! Här fastnade Carro med skon i lera vilket var något vi skrattade åt länge, tyvärr ingen bild på det!
(null)         
(null)         
(null)         
(null)         
(null)

Sista stoppet var Monkey Forest. Aporna var väldigt söta men även lite halvt farliga! Dom försökte öppna Carros väska och om man höll i en banan slängde dom sig upp på en för att ta den haha!
(null)         
(null)         
(null)         
(null)         
(null)         

Efter detta blev vi avsläppta på stan där vi kollade butiker och senare åt middag. En dra dag fylld med äventyr!

Dagen efter packade vi ihop våra saker och blev upphämtade för att göra White Water Rafting i Agung Floden. Detta var sjukt roligt samtidigt som det var en väldigt fin natur! Efter lunch där åkte vi vidare till Seminyak!

27-28/9

Nusa Lembongan

Dag 1:
Nusa Lembongan är en ö i Bali som är känd för sin fina natur och vita stränder, vilket gjorde att jag kände att det var något vi absolut skulle besöka. Jag, Carro och vår nyfunna vän Alexander tog båten från Gili T till Nusa och när vi kom fram checkade vi in på Pande Guest House, vilket var ett "homestay" vapen betyder att man sover i någons hus! Vi hade ett superfint rum, mycket nöjd! 
När vi hade packat upp lite grann gick vi nästan direkt för att käka middag, sedan var vi trötta och gick och lade oss.
(null)
(null)

Dag 2:
Vi vaknade ganska tidigt dagen efter och satte igång med att gå till stranden, Dream Beach. Där var det sjukt stora vågor, nästan lite obehagligt stora! Vi lade oss hur som helst på stranden och solade/badade tills vi blev hungriga och gick till restaurangen bredvid för lunch. Därefter kollade vi in häftiga Devil's Tears. Väldigt maffigt med stora vågor mot klipporna! 
Sedan gick vi hem igen och chillade innan middag på vår nya favoritrestaurang Tawe Grill & Beach Bar (dit vi gick varje dag efteråt typ haha).
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Dag 3:
Det blev en frukost på Tawe innan vi gick tillbaka till oss och hyrde moppar. Jag var lite livrädd innan eftersom jag skulle köra och Carro sitta bakom mig = jag ansvarig för våra liv. Men det var inga större problem! Vi åkte till Mushroom Bay, Lighthouse Beach (favorit), sedan över till gula bron till Ceningang där vi kollade en Blue Lagoon. Fint!! 
På kvällen tog vi en middag på Tawe igen. Chefen älskade verkligen oss! 
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Dag 4:
På söndagen åkte vi på en snorklingtur till några rev utanför Nusa Penida. Vi fick se Manta Rays vilket i stort sett var anledningen jag ville dit hehe, så jag var överlycklig! Sedan såg vi såklart massor av fina koraller, fiskar och plus att jag såg en sjöorm vilket var lite coolt.
När vi kom tillbaka från snorklingen tog vi en lunch på Tawe, bokade båten till Bali och därefter gick vi till Dream Beach igen för lite sol och bad. Sedan blev klockan mycket och vi gick åter igen till Devil's Tears, men denna gång för att se solnedgången. Middag åt vi inte på Tawe, utan ett ödeställe längre bort från oss. Dock god mat!
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Dag 5:
Måndagen åkte vi på en trip till ön Nusa Penida. Vi valde att hyra moppar där vilket var något vi ångrade lite i efterhand. Vägarna var inte dom bästa och vi hade heller inget internet så vi kunde kolla vägbeskrivning. Allt vi hade var en karta som ingen av oss förstod haha.
Men vi hittade åtminstone till Crystal Bay och KelingKing Beach! Synd att vi inte hann se allt det andra också bara!
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Dag 6:
Tisdagen gick vi till Dream Beach en stund och tog en lunch innan vi skulle checka ut vid 14:30. Jag och Carro tog oss till Ubud där vi checkade in på Pondok Permata Homestay vilket hade underbara värdar! Vi käkade middag där och sen gick vi till ett supermarket för att köpa massa gott till vår lilla filmkväll!
(null)