Auckland, Bay of Island & Hot Water Beach

För en månad sedan, den första april, flög vi hit till Nya Zeeland. Nu sitter jag på flygplatsen igen en månad senare och ska åka med ett plan som ska ta mig och Maja vidare till Fiji imorgon bitti.

Bristen på internet och wi-fi har resulterat i att jag knappt kunnat blogga, och när jag har gjort det har det varit om östkusten... Sorry! Nu slänger jag in några bilder från Auckland och Bay of Island. Dom första stoppen.
I Auckland gjorde vi inte mycket, fixade simkort, bokade in alla aktiviteter med PeterPans, åt middag och njöt av hostellivet innan vi hämtade vår campervan från Jucy. I Bay of Island hade vi bokat in en båttur med delfinsimning, men tyvärr vädret uselt och delfinerna vi stötte på hade ungar så vi fick inte bada med några delfiner... :(

Sedan dagen efter åkte vi vidare till Coromandel, men stormen som tydligen hade kommit lugnade sig inte så vi ville varken vara ute eller bada i Hot Water Beach den dagen. Det var även Majas födelsedag, men den sa vi att vi skulle fira dagen efter istället. Vi spelade kort, UNO och kollade på Sagan om Ringen istället.

Dagen efter var vädret bättre så vi åkte tillbaka till Hot Water Beach. Vi grävde våra egna varma pooler och njöt så länge det gick. Efter ett tag gjorde det för ont, det var sååå varmt. Vi var alldeles röda när vi gick upp haha. 
Vi körde sedan vidare till Waikato och stannade på en mysig resturang där vi åt en födelsemiddag för Maja. Supergod kycklingburgare åt jag, mums!