Surfers Paradise

Surfers Paradise var bästa destination, en stad som är känd för bra surfing, ett bra nattliv och deras theme parks.

Vi parkerade en bit utanför centum och gick därifrån längs stranden till staden där vi började kolla affärer innan vi åt en brunch på ett pannkaksställe. Supermätta gick vi därifrån och mot bilen igen. Vi kollade in fina hus och när vi kom fram till bilen åkte vi till Sea World. Det var härligt att gå runt och kolla på djur, fiskar, pingviner och sedan en delfinshow innan det var dags att gå tillbaka bilen och parkera den vid vår övernattningsplats. Vi tog ett dopp i havet i den fina solnedgången och sen var det middagsdags innan sängen. 
Dag två tillbringade vi på Wet N Wild, ett vattenland som vi nästan var ensamma på. Dröm att ej behöva stå i kö så länge! Har inga bilder därifrån, men det har jag från Warner Bros Movie World, där vi var dag tre. Tivolit var min favorit, älskar karuseller! Vi hängde här hela dagen och sedan åkte vi tillbaka till Surfers och åt middag. Härligt!
Dag fyra var vår sista dag. Vi hänge bara på stranden och badade innan det var dags att åka till Brisbane, men härligt är väl det också!