Port Macquaire

Efter Jervis Bay åkte vi vidare till Port Macquaire. Vi kom dit mitt på dagen när det var riktigt varmt ute, så vi började i princip med att gå ner till en av stränderna och ta ett dopp för att svalka av oss. Sedan gick vi till hostelet Beachside Backpackers där vi checkade och förberedde oss inför barbecuen som dom hade senare på kvällen. Vi satt och pratade med andra backpackers tills kvällen tog slut och vi var tvungna att sova. 

Dagen efter började vi med en springtur, och efter frukosten bytte vi om till bikinis och gick ner nog stranden. Vi började med ett svalkade dopp och sedan gick vi coastal walken längs stranden tills vi kom till Shelly Beach. Där slog vi oss ner i några timmar och njöt av sol och bad. Vid tvåtiden var det dags att gå vidare till Koalasjukhuset för att få oss en guidad tur. Här fick vi träffa massor av söta koalor som hade sjukdomar eller gjort illa sig, samt se en vind koala uppe i träd bredvid sjukhuset. Det var en cool upplevelse helt klart, trots att det var väldigt synd om vissa koalor.
När vi gick tillbaka in mot centrum hämtade vi vår bil och checkade in på en camping för natten. Vi tog ett dopp i poolen och sedan en dusch innan vi satte igång med middagen. Efter dem blev det en mysig kvällspromenad och en vända till mataffären där vi bland annat köpte lite gott att ha till kvällen då det blev att titta på Ensam Hemma. Mysig dag deluxe!