Noosa

Fina Noosa, där tillbringade vi några dagar och chillade med livet. Vi bodde på ett hostel inne i stan som var rätt mysigt (liksom resten av staden!) och vi passade på att äta en god burgare första kvällen.

Dag två ville jag ha äventyr och bestämde mig att åka på en tour till Noosa Everglades. Ett av världens två finns såklart i Australien och då ville jag inte missa den chansen. Vi åkte ut med båt till evergladsen, stannade på morgonkaffe, sedan fortsatte vi turen med att paddla kanot. Jag hamnade med två sköna tyska tjejer i min ålder som tur var! Vi paddlade på i cirka 1,5 timme innan vi var framme till lunchstoppet. Så gott med stek när man annars lever som en vegetarian här borta.
Efter lunchen åkte vi tillbaka till båten och jag var tillbaka på hotel på eftermiddagen. Då skyndade jag mig ner till stranden och tog ett dopp innan jag och Matilda gjorde middag. Sedan blev det lite dans på kvällen innan läggdags!
Dag tre gick jag genom Noosas kända nationalpark som var sååå fin! Det tog på krafterna att gå i värmen, men värt var det. Så skönt att få gå till några poddar också.