Jervis Bay, Booderee National Park

På vår andra dag på östkustenresan vaknade vi upp på en rastplats i Jervis Bay. Klockan var tidigt och det var nästan lite kyligt ute. Vi såg kängurus hoppa runt på åkern bredvid oss och vi kände redan då att denna dag skulle bli bra. 

Sandra och Maja bestämde sig också för att åka till Jervis Bay, men eftersom dom kom sent på kvällen när vi sov så hade vi inte riktigt pratat innan frukosten. Vi kokade ett storlass med havregrynsgröt och började prata om vad vi skulle göra på dagen. Vi bestämde oss ganska snabbt att vi ville åka till Booderee National Park så vi satte oss i bilarna och körde dit. När vi kom dit insåg vi hur stor denna park faktiskt var och att vi inte skulle bli här någon timme som vi först räknat med, nej detta behövde vi verkligen en heldag för.
Vi åkte först till Hole In The Wall där vi i princip bara tog kort, och sedan vidare till Murrays Beach där vi tillbringade några timmar med strandpromenad, sol, bad och lunch. Efter det körde vi vidare till Lake McKenzie och Botanic Gardens där vi tittade runt lite innan vi till sist åkte till Cave Beach där vi också solade och badade ett tag. När vi skulle gå tillbaka till bilen och gick förbi campingområdet fick vi syn på massor av kängurus, som var tama!! Vi kunde gå fram till dom för att klappa och mata dom utan problem, dom var så glada så! Vi var så glada och nöjda efter denna dag så det inte är sant.