Hejdå till Manly, fika och käk

När man ska lämna staden man bott i över 3 månader börjar man få smått panik över att tiden gått för fort och att det fortfarande finns saker kvar som man verkligen vill göra, t.ex. platser man vill besöka och restauranger man vill äta på. Min sista söndag (19de februari) ville jag göra allt. Jag och Matilda började dagen med att packa, men så fort det var klart gick jag på en promenad till Bondi Beach. Det kändes så konstigt att det skulle vara min sista på något sätt. Samtidigt pratade jag med mamma i telefonen och började sedan kolla runt i olika butiker nere i Bondi. Köpte mig ingenting, utan gick tillbaka till huset efter att snabbt ha kollat in ett event vid stranden.

Väl hemma gick jag och Matilda och köpte städsaker till huset som vi sedan städade. Jag städe lite fort då jag någon timme senare skulle möta upp Moa, Agnes och Linnea. Jag tog bussen mot dom och vi åkte vidare till stan för att ta färjan över till Manly. Det bästa med söndagarna är att buss/tåg/färjor endast kostar totalt max $2.50, något som annars är ganska dyrt här.
Väl i Manly gick vi till det svenska caféet "Fika Swedish Kitchen" där vi fikade på svenskt vis. Tjejerna köpte bryggkaffe som dom var så glada över och jag beställde såklart en semla. Lite svenskt skadar inte! Efter en lång fika gick vi runt och kollade i några butiker och jag fick säga hejdå till även denna strand innan vi tog färjan tillbaka. Moa åkte dock inte hem, utan följde med mig till huset för att möta upp Sandra och Matilda. Vi hade planerat att äta ute på Milky Lane nere i Bondi Beach. Jag köpte mig loaded fries och en sjuk efterrätt, en ice cream burger. Mätta och belåtna blev vi ska jag säga! Väldigt god mat, perfekt för en cheat day kan man säga så maten verkligen inte är kalorisnål. Men ännu ett ställe man inte får missa i Sydney, Bondi Beach.
Sjukt trevlig dag var det. Man kan verkligen säga att jag var tidseffektiv!