Skövde

Förra veckan i torsdags åkte jag, mamma och pappa ner till Skövde för att på fredagen vara med på en ceremoni när min syster Julia gått klart sin utbildning. Vi kom fram på eftermiddagen och hann inte mer än att checka in och gå på stan i 20 min innan den stängde, så istället köpte vi blommor och lite godis, och satte oss sedan på en uteservering och tog oss ett glas. Trevligt, speciellt när ser var så fint väder! Efter ett tag mötte jag upp Bella och sedan satte vi oss alla där på uteserveringen och beställde en varsin sallad. Sjukt god faktiskt!

Efter ett tag kom även Julia förbi, som jag inte träffat på 8 månader! Mamma och pappa gick tillbaka till hotellet och vi tog oss en varsin öl. Vid halv tolv tiden gick även vi tillbaka till hotellet och sov till 6:20 för att skynda äta frukost innan det var dags att bege sig av till ceremonin. 
Vid 11 åkte vi mot Bollnäs igen. Vi stannade och åt lite lunch på MAX och sedan gjorde vi även ett stopp i Valbo och IKEA där jag äntligen köpte en sak jag länge varit på jakt efter hehe...
20:30 var jag hemma i Växbo igen efter en lång dag. Då hade jag hunnit fått ont i halsen så jag tog det lugnt, tog på en film och myste.