HOME AGAIN

Yes jag är hemma i Sverige igen (!), sedan sex dagar tillbaka! Bloggningen har varit noll, men jag ska föröka lägga upp inlägg från de två sista månaderna på resan lite då och då! 

Härligt är det ändå att vara hemma. Så kul att träffa släkt, vänner och arbetskollegor! Skönt att kunna göra lite som man vill här hemma också. En stor omväxlig, men jag har börjat vänja mig vid tanken att jag faktiskt är hemma. Nu vaknar jag inte och undrar vart jag är på morgonen längre. Jag vet att jag är hemma haha. Also a bit confusing not to talk English anymore, but I guess I'll get used to it.

Nedanför kommer bilder från veckan hemma. Jag har hunnit med en del faktiskt! IKEA, överraska mormor, morfar och farmor, sleepover med Carro, lunch med Ella, systembolagsdebut, middag + vinkväll med Ella och Lina, första arbetsdagen på ICA, promenader, springturer, morsdagsfirande, bebismys med Pontus och Linneas lilla Tindra och inte minst Ellas bal idag. Hej och hå! Imorgon väntas ett arbetspass kl. 16-23, sen mat hos mormor och morfar på söndag med släkten innan det blir ännu ett 16-23-pass. No rest! Puuuuss, I need to sleep.