Sydney by day

Molnig dag inne i Sydney är inte så dåligt som det låter. Tredje februari var en sådan dag för oss. Jag och Sandra åkte in till stan på morgonen och började med lite shopping. Jag köpte mig en ny, fin, rosa sport-bh från Lorna Jane som snabbt blivit en favorit! 

Vid lunchtid mötte vi upp Matilda för att gå och käka pannkakor på Pancakes On The Rocks. Jag köpte "Devil's Delght", vilket var chokladpannkakor som kom med grädde, glass, chokladsås och jordgubbar. Smakade dock mer som en efterrätt på grund av all choklad, men det är inget jag klagar på! 
Efter lunchen gick jag och Sandra vidare till Botanical Gardens här i Sydney där vi strosade runt i några timmar faktiskt. Vi la oss i gräset och chillade med vår fina utsikt över operahuset. Vi tog faktiskt även oss runt ett varv runt Operahuset då jag hört att det ska finnas sälar där, vilket även vi fick bevisat! Så söta varelser!!
Dagen avslutades med att vi gick till bussen och åkte hem igen och lagade oss lite mat. Ibland är det så härligt att bara hänga i en storstad och chilla runt alltså. Guldvärt när man är ledig!

Ivy

Torsdagar i Sydney innebär backpackers night på klubben Ivy. Ett besök till deras utomhuspool på rooftopen är ett måste. Härlig stämning och folk i alla åldrar! Tre besök har det blivit för mig till denna klubb under Sydneytiden. Väldigt fint är det!