Topp nio

(null)
Följer ni mig på Instagram? Om inte så är det dags nu! Här lägger jag inte alls bara ut selfies som det ser ut här haha... Här hittar ni massor med bilder från min vardag och mina resor jag varit på!

New in

(null)

(null)

(null)

Bilder på min fina jacka jag köpte igår på Carlings. 799 kronor nypris, 240 kronor på rea. Sjukt bra om ni frågar mig. Nu vill jag bara kunna använda denna också!

Julafton 2017

En bildbomb från Julafton i söndags! 
 
Vaknade först av alla och var lite pirrig för att det var julafton och för att jag i år skulle få fira det på mitt sätt, hemma med familjen med god mat och snö! Visst var julafton året innan inte dålig på något sätt, men man vill ju ändå vara hemma på julen, åtminstonde jag.
Jag hann köra lite hemmaträning och kolla sista avsnittet på julkalendern innan Carro kom över (vår gamla tradition!). Vi åt frukost tillsammans, pratade och bytte julklappar med varanda. Så mysigt! Sedan fortsatte jag dagen med att städa och fixa här hemma inför att våra gäster skulle dyka upp. Det var en del att ordna; förbereda maten, slå in några klappar till julklappsleken och duka borden.
Gästerna kom vid 14:30-15-tiden och då var det full rulle fram till kvällen. Lilla Vera har blivit större så hon sprang runt, samt har vi fått en till liten unge i familjen - lilla Leo. Barn och julafton är den bästa kombinationen!
Vi åt julmat, kollade lite på Kalle Anka och sedan mot eftermiddagen blev det dags för julklappsöppning när tomten kom förbi. Vi klarade även av att trycka ris ala malta, fika och godis under denna kväll hehe. Vi avslutade kvällen med paketleken där det blev en del skrik och hets, som vanligt i vår familj haha...
Jag hade hur som helst en väldigt bra jul med min familj och släkt, även om (Julia som just nu är i Thailand) saknades!
 
Puss och God Jul i efterskott ♥
god - jul - julafton - julklappar