Whitsunday ~ Tongarra

Från Airlie Beach går alla Whitsunday boat tours, ett måste att åka på om man reser östkusten. Vår Whitsunday tour, en båttur på tre dagar och två nätter, åkte vi med båten Tongarra. En rätt så liten båt som tog 21 pers, men helt ok. 

Första dagen försökte vi mest bara lära känna varandra och umgås. Vi drack lite goon på kvällen och käkade middag, sen sov vi fram på båten i ett stort tält som dom slog upp, supermysigt! 
Dag två åkte vi till Whitehaven Beach som var underbart fin. Vi tog bilder vid en lookout point, gick runt på stranden, letade hajar, badade och lekte runt. Efter några timmar gick vi alla tillbaka till vår båt för lunch innan det var dags för att snorkla. Snorkling är verkligen en sak som jag tycker är så roligt då jag älskar att utforska, speciellt under vatten. 
På kvällen åk vi middag och hade en trevlig kväll tillsammans med musik och dryck. Sen somnade vi gott under stjärnora och vaknade igen på morgonen till solljus och en härlig uppdukad frukost.
Sista dagen innan vi åkte vidare hemåt till Airlie så snorklade vi igen, dock på ett annat ställe som var mycket mer intressant enligt mig! Sen lade vi oss alla på soldäcket och solade när båten åkte tillbaka in till land. Lyx!