Cape Tribulation

Världens äldsta regnskog, Cape Tribulation, ligger i Australien, något man ändå får passa på att besöka när man väl är på andra sidan jorden. Vi hade tänkt att stanna där i några dagar men insåg snabbt att det inte finns så himla mycket att göra där då man verkligen är mitt ute i regnskogen. 

Dagen vi åkte dit åkte vi även på en krokodilbåttur i Daintree Rainforest. Vi fick sen tre stycken krokodiler, en 4 meter lång hane, en 2 meter lång hona, samt en 4 veckors gammal bebis. Det var kul att äntligen få se våra krokodiler, som vi försökt se dom när vi åkt förbi olika floder med bilen haha!
När vi kom fran till Cape Tribulation checkade vi in bilen på ett hostel och sedan körde/gick vi till Emmageen Creek där jag badade. Det var väldigt fint där! Sedan åkte vi tillbaka till hostelet, badade lite i poolen, duschade och gjorde mat. 
Nästa dag hade vi en lugn morgon, gick ut och sprang, badade i poolen och åt frukost innan vi åkte vi till ett till sötvattenshål. Sedan kände vi oss klara med regnskogen och åkte tillbaka mot Cairns. Vi åkte däremot inte raka vägen, utan besökte Millaa Millaa Waterfall som är ett väldigt känt vattenfall nära Cairns. Här spelas bland annat många schampooreklamer in och jag förstår varför. Otroligt fint!