Agnes Waters

Efter Fraser och en natt på Rainbow Beach åkte vi till Agnes Waters, och town of 1770. Här "upptäcktes" Australien av James Cook just året 1770.

Vi bodde på Cheeky Monkeys där vi parkerade vår bil. Första dagen chillade vi mest på hostelet, sedan tog vi ett dopp i havet.

Dag två tillbringade vi först på stranden innan regnet kom, sedan vid tvåtiden åkte vi på en Scooter Roo Tour. Vi körde runt på våra scooters i några timmar, träffade på kängurus, åt potato wedges, gick en liten board walk och tog massa kort. En härlig liten tur!


Dag tre gick vi återigen till stranden på morgonen för att sola och bada. Jag gick dock tillbaka till hostelet tidigt, för jag skulle nämligen åka iväg på surfing. $20 för en surflektion är inte dåligt, och det var så kul! Jag kom hem rätt sent, så det var bara att hoppa in i duschen och äta middag fort innan det var dags att köra vidare. Vi körde halva vägen till Airlie Beach. Vi var så trötta så vi orkade verkligen inte köra längre, Matilda höll bland annat på att köra på en känguru haha....