NEW IN - Nike Pro Cool Tight

Finns att köpa här!
 
Dessa träningstights från Nike har jag länge haft ögonen på, just eftersom dom är så enkla och svarta, men även då jag hört att dom ska vara riktigt sköna. Tidigare i veckan beställde jag dom och efter att ha fått hem dom provat dom så kan jag instämma att dom är ett bra köp. Sköna och verkar ha bra kvalité. Better Bodies kommer nog alltid vara favoritmärket när det kommer till träningskläder, men nu ville jag inte lägga ner närmare 800 kronor på ett par sådana hehe.

Testagram September

September månads Testagram-box kom hem till mig för några dagar sedan. Alltid lika trevligt att få paket hihi. Det ska bli intressant att prova det veganska Flora, något jag faktiskt tjatar om att vi ska äta mer av här hemma. Om familjen gillar det kanske vi äntligen kan byta ut Bregott till ett växtbaserat alternativ! Resten av innehållet i boxen ser ni på bilden. Känner mig liiite skeptisk till frögröten, men vem vet? Det kanske är supergott. Jag får helt enkelt ta och prova och se. :) Surdegsknäcket och den lilla godispåsen kommer troligen slinka ner lätt i alla fall haha!
Mer information om produkterna hittar ni härdär det även finns mer information om Testagram! Om ni vill börja prenumerera på Testagrams boxar kan ni klicka in här. Boxarna kostar 99 kronor/styck, och innehåller  5-9 produkter med ett värde på 150-200 kronor. Tänk dock på att ni måste vara minst 18 år för att teckna avtal. ♥

Med träningskläderna på

Mornin'! För två timmar sedan vaknade jag av alamret, slängde på mig lite träningskläder och gick ut på promenad. Nu har jag hunnit ätit frukost och börjat fundera på vad jag ska göra idag. Tänkte kolla om jag får låna bilen ner till Bollnäs så jag kan träna lite i alla fall. Jag är så taggad på gymmet nu när jag inte varit där sen i fredags!