Påväg på min livs resa

Nu sitter jag i bilen tillsammans med Matilda och hennes pappa påväg till Arlanda. Om ett par timmar är vi framme och klockan 16:30 lyfter planet och vi mot Hongkong. Så otroligt spännande. Självklart var det jobbigt att behöva säga hejdå till mamma, pappa och Carro som lämnade av mig, men samtidigt vet jag att detta kommer bli så bra för mig. Jag ska iväg på min livs resa och jag kan inte vara annat än så spänd över förväntat just nu.

2 days to go

Hej på er! Bloggningen är inte på topp då jag är superstressad och har fullt upp konstant. Igår hann jag i alla fall med att träffa Amanda på en lunch innan jobbet. Tråkigt att vi inte hann umgås mer bara, men det var ändå väldigt kul att träffas!
Idag har jag även haft fullt upp. Jag jobbade till klockan 18, sedan var jag tvungen att handla lite och därefter åkte jag hem och bytte om, sen direkt vidare till min kusin Emil som fyller år idag! Gott med fika, mysigt träffa lilla Vera igen och självklart kul att få träffa en del av släkten innan man ska åka!
Klockan är nu kvart över nio och snart ska vi väl åka hemåt igen så jag får ta tag i packningen... Det börjar verkligen närma sig nu och jag känner mig så stressad. Som tur är har jag en sån söt mamma som har tvättat massa kläder till mig hela dagen, samt åkt till stan och handlat massa saker jag behöver ta med mig. Guldvärt! Nu ska hon få hjälpa mig packa hela natten också haha!

Höstigt väder

Nu dricker jag mig en kopp te innan jag ska ta och värma en matlåda. Idag börjar jag jobba kl. 16 så jag tänkte att jag skulle hinna med att åka till Bollnäs och köra ett gympass. På morgonen har jag haft fullt upp med att packa, kan inte riktigt fatta att jag faktiskt ska åka nästa måndag! Om en vecka är jag och Matilda faktiskt i Hongkong, så kul!
Något mindre kul är dock att säga hejdå till alla... Igår efter jobbet mötte jag upp Sofie, Pär och Gabbi. Tanken var en fika, men alla var lite hungriga så vi bestämde oss för mat. Mysigt att träffas, men självklart tråkigt att säga hejdå och att man inte hinner träffa de igen innan man åker.
Bilderna nedan knäpptes för cirka en timme sedan, lite random sådär. Snart lämnar jag kylan i Sverige mot värmen. Shit, snart är det dags!!