Första advent

Hej på er! På min lediga dag har jag gjort allt jag möjligtvis kan. Jag började morgonen med en kopp te till Lejonkungen 2. Efter att tjejerna gått till deras jobb fortsatte jag mitt filmtittande och tillslut blev jag hungrig och gjorde i ordning havregrynsgröt med kanel (hello christmas!!).
Efter min morgonpromenad gick jag till stan. Jag tittade runt i massa olika butiker, pratade i telefon och bara gick runt ett bra tag. Jag köpte faktiskt tre nagellack nagellack och sedan gick jag vidare till mataffären Coles där jag fyndade köttfärs som jag tänkte göra tacos av, så gott och efterlängtat! Tänk vad man saknar svensk mat här borta... Jag tillbringade mycket tid till att leta kaviar och tillslut hittande jag det inne på Harris Market, ingen förstår den lyckan haha. Jag längtar redan tills jag ska äta äggmackor!! ♥
 
Efter det gick jag hem igen och åt lunch och satte på några avsnitt av Wahlgrens värld och unga föräldrar innan jag återigen gick till stan. Det är ju nämligen första advent idag och dagen till ära har jag nu köpt både en chokladtomte och en adventskalender, och snart blir det även att slå på en julfilm för att försöka komma in i julfeelingen här borta i värmen. Men först tacos!
 
1. Jag måste köpa en sådan fruktblandning någon dag, ser så goda ut! 2. Min fina nya adventskalender är lite goals!
Alice

​Hejsan. Jag vill bara tipsa om min adventskalender där jag har en tävligen varje advent fram till jul. Du hittar du första luckan här: http://alicelindstrom.se/2016/november/lucka-1-2.html#comment. Jag ber om ursäkt om du inte gillar såna här kommentarer och​ hoppas du haft en fin dag!