Första advent

Hej på er! På min lediga dag har jag gjort allt jag möjligtvis kan. Jag började morgonen med en kopp te till Lejonkungen 2. Efter att tjejerna gått till deras jobb fortsatte jag mitt filmtittande och tillslut blev jag hungrig och gjorde i ordning havregrynsgröt med kanel (hello christmas!!).
Efter min morgonpromenad gick jag till stan. Jag tittade runt i massa olika butiker, pratade i telefon och bara gick runt ett bra tag. Jag köpte faktiskt tre nagellack nagellack och sedan gick jag vidare till mataffären Coles där jag fyndade köttfärs som jag tänkte göra tacos av, så gott och efterlängtat! Tänk vad man saknar svensk mat här borta... Jag tillbringade mycket tid till att leta kaviar och tillslut hittande jag det inne på Harris Market, ingen förstår den lyckan haha. Jag längtar redan tills jag ska äta äggmackor!! ♥
 
Efter det gick jag hem igen och åt lunch och satte på några avsnitt av Wahlgrens värld och unga föräldrar innan jag återigen gick till stan. Det är ju nämligen första advent idag och dagen till ära har jag nu köpt både en chokladtomte och en adventskalender, och snart blir det även att slå på en julfilm för att försöka komma in i julfeelingen här borta i värmen. Men först tacos!
 
1. Jag måste köpa en sådan fruktblandning någon dag, ser så goda ut! 2. Min fina nya adventskalender är lite goals!

Mitt andra jobb - Habitania

Nu i dagarna har jag varit upptagen med jobb, både på stranden och på Habitania där jag nu har börjat fått tider. Det är en liten butik som säljer heminredning och som verkligen har huuur mycket fint som helst. Jag vill bara köpa med mig allt hem!!Älskar även att jobba då det innebär att jag har något att göra på dagarna, för det är inte alls roligt att gå hemma själv när alla är andra borta och jobbar...
Imorgon är jag däremot ledig (mot min vilja) och eftersom det är söndag, det ska regna och mitt gym är stängt vet jag ej vad jag ska ta och hitta på för något. Får helt enkelt bli en liten fixa-och-dona-dag imorgon. Får passa på att ringa samtal, kolla tv-serier och film, laga mat och bara chilla. Sådana dagar kan behövas, även om jag hellre hade jobbat.

Efter jobbpasset

Efter en dag på stranden sitter jag nu hemma i soffan med ömma fötter. Köpte mig en ny keps innan jobbet, tycker den är riktigt snygg faktiskt!
Efter jobbet satt vi alla kvar ett tag och åt och drack lite, sedan gick jag, Emma och Ammelie till ett mysigt litet ställe som sålde chokladdoppade jordgubbar, verkligen så goda men tyvärr dyra!
Nu väntar jag bara på att Sandra ska duscha klart så vi kan knäppa på en bra film. Söndagsmys!