Studentveckan är igång

Efter en lång dag bestående av muntliga mattenationella (som gick asbra!!), ett pass på gymmet tillsammans med Malin och sedan studenternas brännbollsturnering så går jag nu och lägger mig. Imorgon har jag inga planer förutom att åka till Bollnäs och hämta bilen samt köra femkamp och ungås med lite folk framåt kvällen. Antar att jag ska sola hela fördagen, samt kanske gå på en prommis och chilla runt här hemma. Skönt ändå.

Dagen

Random collage, bilder från WeHeartIt
 
Idag vaknade jag senare än planerat då jag snoozade. Hade tänkt att jag skulle ta bussen ner och träna på morgonen, men istället var jag då tvungen att åka ner med mamma till halv tio. Jag gick istället till systers lägenhet och åt frukost innan jag halv elva skulle till frisören för att prata om balfrisyren. Nu är äntligen det klart också!
Efter detta gick jag till gymmet och körde ett ben/magpass. Dock fick jag riktigt ont i magen mot slutet... Knallade därefter mot bussen och åkte hem. Magen är bättre, men långt från bra. Verkligen inte bra för mig att äta så mycket gluten som jag ätit under Europaresan. Det blev liksom pizza och pasta varje dag där borta. Måste bli bra till imorgon för då är det först mattenationella på morgonen och sedan brännbollsturnering som står på schemat.

En kväll i Venedig

Sista kvällen i underbara Venedig tillbringades med en del av gänget. Vi drog oss ner till staden framåt kvällen för att käka middag tillsammans. Vi satte oss på en uteservering och jag beställde en tagliatelle med lax som var sjukt god. Efter ett tag drog en del av oss vidare till Magnum där vi gjorde oss en egen glass. Min var en chokladglass med vitchokladöverdrag, toppad med kokos, browniebitar och marshmallow samt mjölkchoklad. Den var helt gudomlig!
Europaresan