På önskelistan - Lumix DMC-GMI


Finns att köpa här!

Jag är (och har länge varit) sugen på att skaffa mig en kompakt systemkamera. Jag vill ha en kamera som är lätt att ta med och som inte tar någon större plats. 
Igår testade jag denna kamera från Lumix som har både touchskärm och Wi-fi. Känns som den skulle vara en perfekt kamera för mig som vill kunna ta bra bilder till bloggen, men även när jag ska resa genom Europa. Denna önskar jag mig verkligen i födelsedagspresent!
önskelista

Magnum Double Caramel

Jag tror ingen har missat att det kommit nya GB-glassar för i år. Hittills har jag dock bara provsmakat Magnumglassen Double Caramel. 
Mitt första intryck var att det var en väldigt liten glass för så pass "mycket" pengar, men det tar jag tillbaks. Den var verkligen så god och i perfekt storlek eftersom den är väldigt mäktig. Detta är en perfekt glass för oss som älskar choklad då det är ett två lager med choklad och kolasås i mitten. Mums!

Myspys

Förra veckan på UF-mässan köpte jag med mig ett paket löste. Smaken var "myspys" och det smakade riktigt gott må jag säga! Finns att köps hos Lovely Tea UF. ♥