30/6

Idag sov jag ut, så skönt. Jag lagade gröt till frukost och gick sedan på en morgonpromenad. Innan jobbet åkte jag till mitt efterlängtade gym och körde ett ben/rumppass. Endorfinerna sprudlade!! Nu längtar jag tills jag får åka tillbaka, imorgon kanske?
Nu tänkte jag sova, slutade 21 så jag är rätt slut nu. Imorgon ställer jag nog klockan lite senare, det är jag värd. Håll utkik på bloggen imorgon, ett Testagram-inlägg kommer upp!

Tid hos kiropraktor

Imorse gick jag upp väldigt tidigt då jag hade en tid hos kiropraktor klockan tio i åtta. Jag fick väldigt ont i ryggen förr två dagar sedan, så ont att jag nästan inte kunde böja mig eller ta mig upp, så vi var akut tvungen att få en tid. Har nämligen haft problem med ryggen ett tag nu, så det var verkligen dags att ta dag i detta nu igen.
Efter detta åkte jag till jobbet där jag var till klockan halv sex, en lång dag men som ändå gått rätt så fort faktiskt. Jag är dock rätt trött nu så jag tänkte gå och lägga mig tidigt ikväll igen, trots att jag får sovmorgon imorgon. Sömn är så viktigt!

Gårdagen

Igår var vädret på topp när jag vaknade så då gick ut på en snabb prommis och sen la jag mig i solen på baksidan. Nu har jag äntligen har jag börjat bli lite brun!
Igår kom även farmor på besök hem till oss. Tyvärr hann det fina vädret dra sig undan när hon kom vid halv två-tiden, men det var självklart mysigt ändå. Vi fikade lite grann och sen åt vi även lunch.