Sista juli

Sovmorgon är att kunna sova till åtta nu för tiden. Det var skönt att sova ut lite och kunna gå på en lugn morgonpromenad innan frukost ute i solen. Jag gjorde i ordning en skål med havregrynsgröt där jag blandade i lite blåbär. Det var ett tag sedan man åt det, men gott var det.
Nu ligger jag ute i solen och njuter av denna innan det väntas jobb senare i eftermiddag. Ska även försöka hinna med ett gympass hade jag tänkt.

En runda på stan

Godmorgon! Jag vaknade upp för en timme sedan till strålande sol så nu ligger jag ute och solar, på min enda lediga dag denna vecka! Igår skulle jag också egentligen vara ledig, men istället fick jag åka till Orbaden vid tretiden och jobba där till stängning. Innan jobb hann jag och mamma ändå dra en runda på stan. Jag köpte ett par nya träningsskor som jag även kommer använda som jobbarskor, samt lite underkläder och en polotopp! Vi hann även fika på NK innan det var dags att åka hem. Mysigt!

Fiskekväll

Igår efter jobb och gym åkte jag hem, duschade, åt halloumiburgare och satte mig därefter i bilen med pappa för att åka och fiska en liten stund. Vi fiskade i Slakttjärn, det är så mysigt där. Vattnet var så varmt att jag längtar att få åka tillbaka dit, fast då med badkläder med mig. Finns det nå mysigare än sommarkvällar som dessa?