Party


Gårdagen var grym, känner inte att jag behöver säga mer än så. Det var ett bra och härligt gäng, och jag fick chansen att inviga min klänning! Idag mår man dock inte lika bra haha. 

Helgens planer

Denna fredag såg ut som dom flesta andra fredagarna i mitt liv. Först skola, sen gym och sedan hem. Dennis kom över en stund men åkte hem igen för någon timme sedan. Själv har jag precis ätit middag med mamma och pappa. Det blev kycklingspett med klyftpotatis och bea, väldigt gott! 
Nu längtar jag dock mest till imorgon för då är det festligheter på gång! Men innan festen kommer Amanda och Gabbi förbi hit och då ska vi äta middag och bara ha det mysigt. Tror det kommer bli grymt!

IVYREVEL - AMBER DRESS

Det var denna klänning som jag la ut som en sneak peak förra veckan. Den kommer från IvyRevel som har just nu har sin vinterrea. Denna kostade mig endast 209 kronor! Tyvärr är alla storlekar i denna klänning slut nu, men om ni är intresserade av en likadan så får ni hålla utkik på IvyRevel's hemsida, man vet ju aldrig om det kommer in någon enstaka storlek igen. Själv tycker jag att den är finare i verkligheten. Det var svårt att fånga klänningen på bild eftersom det blir mörkt så fort nu på vintern. Sista bilden blev dock bra!
ivyrevel