Skottdagen

 
Godkväll på er, sorry för dålig update. Jag har inte gjort något speciellt mycket idag, och därför inget intressant att skriva. Det blev en snabbis till gymmet, sen iväg och handla och därefter hem. 
Nu sitter jag framför tv:n och kollar 30 grader i Februari och sen ska jag nog lägga mig i sängen och läsa lite bok. Ska nog försöka sova tidigt ikväll. Behöver sova ut efter helgen.

100-dagars


Hej på er! Tänkte meddela er att jag fortfarande lever efter denna helg fylld med festande. Idag känner man sig lite sliten, men så ska det väl vara. Gårdagen blev hur som helst riktigt lyckad. Jag åkte till Amanda innan där vi fixade oss och åt middag, och därefter drog vi vidare till Vallsta på 19årsförfest. Vid tio kom skjutsen och vi åkte vidare till Bollnäs för att komma bra till till krogen. Väl inne på krogen var det fullt ös ända fram till stängning. En riktigt rolig och rätt så galen kväll var det, detta kommer man minnas länge!

Eckerö

Sent i onsdags bestämdes det att jag skulle med på en dagskryssning på fredag. Haha spontant som tusan med det var riktigt roligt. Jag har fått nya vänner och så himla roliga minnen efter gårdagen. 
Jag kom hem idag vid halv två efter att ha sovit över i Gävle. Jag och Julia gick en stund på stan innan vi åkte hem också. Vi hann med lite shopping och bakismat innan det var dags att åka hem. Vi fick dock springa till tåget med två plattor öl i händerna haha. Men vi kom i alla fall hem och nu sitter jag hos Amanda och har precis ätit middag. Snart åker vi vidare på förfest innan krogen. Det är nämligen 100-dagars idag!