En tisdag i Bondi Junction

Igår hade vi en riktig myskväll. Matilda var ledig och jag och Sandra slutade jobba relativt tidigt så vi bestämde oss för att gå ut och äta middag tillsammans. Vi körde ett säkert kort och gick till Goodtime Burger. Hamburgarna är verkligen topp där, så sjukt goda! Efter middagen körde vi på efterrätt på ett café som inriktade sig på choklad. Det kändes som jag var i himlen rättare sagt. Jag köpte mig en brownie med chokladglass, god men mäktig!
Lyskvällen fortsatte sedan med bio. Vid åh filmen "Arrival", en välgjord film som var riktigt bra, trots att den ibland var lite väl för komplicerad för att man skulle hänga med vad som hände. Trots det är den verkligen värd att se! Nemen kvällar som denna borde man ha fler av, jag uppskattar verkligen dessa små aktiviteter.
Idag då? Jo jag började morgonen med en löprunda, sedan jobbade jag fram tills halv sex och sedan gick jag hem och lagade tacos, något som är så gott men samtidigt så enkelt att göra. Jag, Sandra och vår engelska room mate Harriet har även bokat Coldplay-biljetter till nästa vecka, längtar ihjäl mig!! ÄNTLIGEN säger jag bara!

Fani

Aa men shit så gott allting såg ut!