Rygg/axlar

Idag drog jag ner till gymmet, så skööönt. Det blev ett överkroppspass med fokus på rygg/axlar. Efter passet duschade jag och bytte om där borta innan jag åkte ner till stan. Jag hade nämligen lite att fixa på banken och det kändes bra att göra det idag när mamma slutade tidigt. Nemen gud, nu lät det som jag har skulder eller nåt haha!
Väl hemma har jag typ ätit konstant (blir så hungrig av att träna haha!), kollat PLL, gått på kvällspromenad och läst lite av ELLE's septembernummer. Nu Idol och sen lite bokläsning kanske!

31/8

Precis ätit lite frukost - havregrynsgröt med egengjorda blåbärssylt. Nu tänkte jag gå ut på en promenad så får vi se vad jag hittar på denna lediga onsdag. Insåg precis nu när jag skrev rubriken att det är sista augusti idag! Shit vad fort tiden (och sommaren!) har gått. Imorgon är det officiellt höst - september. Ja, idag måste vi njuta av solen lite extra kanske.

22:02

Hallå säger jag från systers lägenhet. Jag sover här inatt eftersom jag slutade jobba vid 21 och börjar kvart i 9 imorgon.
Jag tog en riktig sovmorgon idag i alla fall, sov faktiskt enda till klockan 10! Sen fortsatte jag min morgon med att gå på en promenad, titta på tv, äta frukost/lunch och sen drog jag vidare till gymmet innan jobb 14:30. Full rulle! Näe nu ska jag försöka sova, natti!