Sandaletter från DinSko


Vet inte om någon har missat Din Skor:s tv-reklam? Jag har i alla fall sett den flera gånger och dog i princip när jag såg dessa sandaletter med snörning. Dom är ju så himla snygg, har bara 9 cm lång klack och kostar endast 399kr!
Tyvärr är dom just nu slutsålda på deras hemsida, men så fort jag åker till Gävle nästa gång ska jag springa in på butiken och prova dessa skor. Dom hade ju verkligen varit så fina i sommar.

Gym, paket och kvällens planer

Idag efter skolan drog jag mig iväg till gymmet, denna gång med mer energi. Det gick mycket bättre än igår haha. 
Mamma hämtade mig efter gymmet och då åkte vi hem där ett paket från Nelly väntade på mig. Det innehöll en BUS-handske, en freebra samt lösögonfransar. Bra saker att ha till student och balen helt enkelt. Ikväll ska jag bara mysa hemma, äta god mat, dricka Cola och smaska i mig något gott, choklad kanske? Det ska bli så skönt.

Nu är jag klar för idag

Efter gymmet imorse, så trött och hungrig 

Bild från idag när jag och Sofie shoppade lite i kiosken, helt klart bästa idag

Hej på er! Idag har jag verkligen haft fullt upp hela dagen ska ni veta. Detta blir liksom min första rast för idag haha! Klev upp innan sju imorse och åkte till gymmet och körde ett arm/bröstpass. Det gick skitdåligt, men jag kom fram till att detta berodde på att jag inte hade ätit middag dagen innan eller någon riktig frukost, bara ett äpple. Då får man skylla sig själv!
I skolan har vi haft opponering, jobbat med inlämningsuppgifter, samt jobbat med testnationella i matten. Jag har verkligen arbetar hårt på lektionerna, och jag slutade inte jobba när jag kom till Dennis heller. Jag tror jag har suttit med den där jäkla Induvidual Study hela kvällen och försökt fått ihop den. Nu är jag äntligen klar! Men nu är det dags att sova, för det behöver jag efter denna långa dag! Godnatt! ❤️