Mitt i veckanOvan ser ni två bilder den min finfina morgon. Jag klev upp vid halv åtta och kort därefter gick jag ut på en morgonpromenad. Jag tycker det är så härligt att få komma ut på morgonen och piggna till innan skolan.
Efter promenaden gjorde jag i ordning lite havregrynsgröt som jag blandade ner lite blåbärssylt i. Simpelt, men gott och mättande. 
Skolan gick även bra. Det var mycket att göra, men det gick bra. Sen efter jag slutat gick jag till stan där jag mötte upp mamma. Jag köpte mig en ny tröja som jag suktat på ett tag.

Lemon Macaroon

 
Detta te har jag druckit mycket på sistone. Det var en av alla produkter jag fick i augustis Testagrambox.  Det är en grönt te från Lipton med smak av Lemon Macaroon.Det smakar som en god citronbakelse, men inte alls för sött eller surt. Jag brukar inte gilla grönt te då det har en förmåga att smaka vegetabiliskt, men inte detta. Detta är faktiskt det godaste gröna teet jag smakat än så länge. Rekomenderar det starkt!

En fin höstpromenad


Pappa och jag brukar ofta gå på en promenad tillsammans med hundarna framåt kvällen. Idag gick vi en lite längre sträcka än vanligt och oj så fint höstväder. Solen sken och alla löv var så fina. Hösten är trots allt fin ändå.