StayGood - SkinnyShake

Förra veckan hämtade jag ut ett paket från StayGood. I detta paket låg det två stycken paket av deras nylanserade SkinnyShake + en fin rosa shaker! SkinnyShake är alltså en måltidsersättning som passar den som vill gå ner i vikt, eller så kan den användas som ett mål före och efter träning (vilket jag kommer använda den som). Det är en svensktillverkad produkt som är helt mjölk- och glutenfri och därför lämplig för laktos- samt glutenintoleranta, eller de som är veganer. Den har ett högt proteinvärde och extremt lågt innehåll av sötningsmedel (mindre än 2%). 
Jag tycker helt ärligt att denna produkt är väldigt god och smakrik. Att den inte innehåller mycket sötningmedel (som dessa produkter brukar göra) imponerar på mig då den ändå har en god smak. Jag kommer använda detta före/efter träning då det är ett enkelt sätt att få i sig protein, men den är den ju även superbra utifall man inte orkar laga mat någon dag. Liksom det är bara ta två skopor av pulvret, tillsätta vatten och sedan skaka i en shaker. 
Just nu har faktiskt StayGood en kamanj på deras hemsida där även ni kan få prova dessa produkter till ett riktigt bra pris. Köper du ett paket SkinnyShake får du ett till paket med på köpet + en rosa shaker! Allt på bilden blir alltså ditt för 249 kronor! Här kan du läsa mer om produkten och själv ta del av det grymma erbjudandet! Jag säger bara: Passa på!!
 
I samarbete med StayGood ♥
N

Bra erbjudande ju!

Svar: Ja, ett kap!
Moa Örnberg