Reindeer


Ikväll är det Tuppens som gäller och jag är, ja ser ni? Ett rådjur! Lilla Bambi kanske? Fattas bara kvistar som horn...

Nya pjucks // Adidas Superstar

Finns b.la. här, här och här.
 
Älskar mina nya fina (och rena!) Adidas Superstar. Jag har varit på jakt efter dessa länge, men dom har tycks varit slutsålda nästan överallt helatiden, åtmintone i juniorstorlekarna. Jag lyckades dock, tillslut efter många månaders letande, hitta dessa när jag och Dennis var till Bista City i Sundsvall. Detta är alltså Adidas Superstar Junior och jag köpte dom på Stadium. Anledningen till varför jag var på jakt efter just juniorstorleken var eftersom dom är billigare än vuxenstorleken, så varför inte spara pengar? Priset var 599 kronor, men i torsdags hade Sportamore 20% rabatt på jag fick dom ännu billigare. Ibland har man tur! :-)
Skor - adidas - junior - superstar

Fredag och lov

Idag åkte jag ner till gymmet tidigt, halv tio var jag där. Jag älskar att träna på morgonen, så skönt att liksom "ha det gjort". Lite över elva kom mamma och hämtade mig och då åkte vi till Dennis. Mamma och svärmor skulle på kurs tillsammans nämligen.
Vid fem åker jag hem igen och då blir det myskväll med familjen. Vi ska köpa med oss något gott att äta och självfallet lite godis nu när det är så billigt på affärerna.