Det blir bättre

När man strosade runt på stranden i Ixia, Rhodos

Idag har inte varit en toppendag för mig. Jag sov dåligt inatt och har därför varit hängig hela dagen. Har även varit tung i huvudet. Därför känns det inte så bra att vi har matteprov imorgon, med det får gå som det går. Jag måste vila och ta igen mig för för mig går kroppen och hälsan före ett matteprov! Känns nästan meningslöst att försöka plugga när man är så trött och okoncentrerad...

Julskyltning

Mitt kvällsfika för ikväll - en fruity mix ♥
 
Oj så gott detta såg ut märke jag nu. Vi i UF-företaget som jag är med i har stått på julskyltningen i Bollnäs idag. Köpte även hem några så nu blir det en fruity mix till kvällsfika hehe. Ni kan följa oss på Instagram här och gilla oss på Facebook här för att följa med oss på vår lilla resa!

Today is a day

Tröja från H&M

Hej på er! Tänkte titta in och säga godnatt bara. Jag är så trött nu så då ska man väl lyssna på kroppen och göra det också. Jag fick inte så mycket sömn inatt så det är bäst jag tar igen det innan den nya veckan börjar. Idag har jag inte gjort något speciellt. Vi tog fram lite julsaker idag så då passade jag på att plocka bort massa onödigt skit från mitt rum, byta gardiner, sätta upp en ljusslinga (so cosy!!) och flytta om lite i rummet. Så sjukt att den är första advent i morgon, och första december på tisdag! 
Näe nu ska jag göra mig iordning och sova. Imorgon är det julskyltning som gäller. Alla som bor i närheten av Bollnäs måste komma och köpa av oss! Tänk er en god och saftig Fruity Mix framför Solsidan. Kvällsmys! 40kr/st för en sjuk mängd frukt. Fruktansvärt bra pris! :)